VENTILATIEBADKAMERRENOVATIEZONNEBOILERSWARMTEPOMPEN

VENTILATIE

Ventilatie is erg belangrijk, zelfs noodzakelijk voor een aangenaam binnenklimaat. Als we verkeerd ventileren en enkel verse lucht binnenhalen maar geen lucht afvoeren, dan kan dat de relatieve vochtigheid in de woonruimte ontregelen. Sinds 2006 moet in elke nieuwe woning (of na een grote verbouwing) een ventilatiesysteem aanwezig zijn dat voldoende verse lucht aanvoert.
Bekijk meer

BADKAMERRENOVATIE

U droomt van een nieuwe badkamer? Geen probleem. Wij plaatsen badkamers naar ieders wensen en ieders budget. Wij hebben zelf geen winkel of toonzaal, maar wij werken samen met een aantal groothandels waar u steeds in de toonzaal terecht kunt om uw keuze te maken.
Bekijk meer

ZONNEBOILERS

Voor iedere situatie is er een passende zonneboiler. Het voordeel van een zonneboiler is royaal warm water en toch zuinig omgaan met het milieu. Met een zonneboiler bespaart u bijna de helft op uw energiefactuur. Wij werken vooral met de zonneboiler van Itho Daalderop. De systemen van Itho Daalderop worden aangesloten op een cv-ketel. Indien…
Bekijk meer

WARMTEPOMPEN

Een warmtepomp kan de warmte uit de omgeving (lucht, water, bodem) op een voldoende hoge temperatuur brengen om te gebruiken om de woningen te verwarmen of voor sanitair warm water. Een warmtepomp installatie verbruikt minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem, ook de CO2 uitstoot is beduidend lager dan bij het klassieke verwarmingssysteem.
Bekijk meer